Ilmalämpöpumput ja jäähdytys

Ilmalämpöpumppu on tehokas ja verraten halpa konsti laskea kiinteistön energialaskua. Toteutus on aina tapauskohtainen, mahdollisuuksia on 7 sisäyksikön multisplittereistä perussplitteriin.

Yleistymään päin on myös rivitalojen ja kerrostalojen jäähdytys. Asennustapa ja laite on AINA varmistettava isännöitsijältä, mitä taloyhtiön säännöissä sanotaan. Yleensä jäähdyttävä laite ei saa kondensoida ulos, joten lämpöpumput ovat pois suljettu asia ja siksi saa laittaa vain jäähdytyskoneita.

Ilmalämpöpumppu on aina myös jäähdytyskone, johtuen siitä että se on jalostettu jäähdytyskoneesta. Toistaiseksi ei markkinoilla ole pelkkiä lämmitysominaisuuden omaavia koneita tai että koneesta saisi poiskytkettyä pakottamalla jonkin ominaisuuden.

Jotta ilmalämpöpumppusi tai jäähdytyslaitteesi toimisi luotettavasti ja hyöty laitteestasi olisi maksimaalinen, kannattaa ne huoltaa tasaisin aika ajoin 3-4 vuoden välein. Meiltä huollot ja korjaukset ammattitaidolla jokaiseen merkkiin.

Varmin konsti saada se oikea itselle sopiva laite on konsultoida alan ammattilaista ja se ei meillä maksa mitään, rohkeasti vain yhteyttä.

Raskaskalusto ja ajoneuvoilmastointi

Tarjoamme ilmastoinnin huolto/korjaus/asennuspalveluja raskaalle kalustolle ja ajoneuvoille Etelä- Karjalan, ja miksei isommallakin alueella.

Erikoisosaamistamme on myös vanhat amerikkalaiset autot, joten soita ja kysy miten voimme niiden osalta palvella.